Belföld

„Rossz szobába mentem tévedésből” – mondta várandós nejének a vendégségben más nőt zaklató férfi

Három év börtönre, és három év közügyektől eltiltásra ítélte jogerősen a Budapest Környéki Törvényszék azt a férfit, aki szexuálisan zaklatott egy nőt vendégségben, majd tévedéssel magyarázta a cselekedetét.

A férfi vendégségbe érkezett a várandós nejével a házaspárhoz 2017 nyarán. Veszélyeztetett terhességére hivatkozva a férfi felesége azt kérte, hogy őt és a férjét ne abban a létrán megközelíthető padlásszobában helyezzék el, mint a korábbi látogatásuk alkalmával. Ennek a kérésnek a vendéglátók eleget tettek és a padlásszobában a sértett nőt szállásolták el.

Elsőként a vádlott felesége, illetve a vendéglátó páros női tagja ment el aludni. A férfi, a házigazda és a nő azonban tovább beszélgetett és italozott. Később, miután már mindenki nyugovóra tért, a férfi besurrant a mélyen alvó nő szobájába, ráfeküdt és szexuálisan közeledett felé. Ennek hatására a nő felébredt és megkérte a férfit, hogy hagyja abba a cselekményt. A felszólításnak a férfi nem tett eleget, pedig a nő próbált elhúzódni. A férfi csak többszöri felszólítást követően hagyta abba a nő zaklatását és távozott a szobából.

Másnap hajnalban a nő felébresztette a házigazdát, és beszámolt neki a történtekről. Mivel az elkövető terhes feleségét nem akarták felzaklatni, ezért a házigazda négyszemközt vonta felelősségre a férfit és megkérte, hogy hagyja el a házukat. A férfi persze teljesen máshogy számolt be a várandós feleségének a történtekről. Azt mondta, hogy az éjszaka folyamán tévedésből ment be a rossz szobába és adott puszit a nőnek, aki később fel is jelentette. A másodfokon eljáró bíróság egy évvel súlyosított a Váci Járásbíróság ítéletén, és három év letöltendő börtönre ítélte a férfit. Az ítélet jogerős és végrehajtható.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik