Belföld

Ágyneműbe tekerte, majd kútba dobta áldozatát a miskolci gyilkos

Letartóztatta a Miskolci Járásbíróság azt a 26 éves férfit, akit azzal gyanúsítanak, hogy néhány nappal ezelőtt megölt egy középkorú férfit Miskolcon.

Az emberöléssel gyanúsított férfi és áldozata egy telken, de külön lakrészben élt Miskolcon. Múlt szombaton együtt italoztak, majd a gyanúsított ezidáig ismeretlen okból rátámadt a férfire és többször megütötte, valamint megszúrta. A holttestet ezután ágyneműbe csomagolta, majd beledobta az udvaron lévő kútba.

Értesüléseink szerint a férfi tagadta a 15 évig terjedő szabadságvesztéssel is büntethető bűncselekmény elkövetését. A bíróság álláspontja szerint a kiszabható büntetés súlyosságára tekintettel megalapozottan feltehető, hogy a gyanúsított szabadlábon hagyása esetén elrejtőzne, illetve a még ki nem hallgatott tanúk befolyásolásával veszélyeztetné a bizonyítási eljárás lefolytatását.

A férfi személyi körülményeire figyelemmel pedig az sem zárható ki, hogy újabb bűncselekményt követne el. Mindezen indokok alapján a járásbíróság egy hónapra elrendelte a gyanúsított letartóztatását. A bíróság végzése ellen a gyanúsított és védője fellebbezett.

Kiemelt kép: police.hu

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik