Belföld

Drogot árult egy ferencvárosi trafikban a tulajdonos

A ferencvárosi nyomozók tudomására jutott, hogy az egyik, korábban lottózóként működő, jelenlegi trafikban a tulajdonos kábítószerrel kereskedik. A BRFK nyomozói megállapították, hogy a 49 éves S. Ágostontól lefoglalt kábítószer gyanús anyagot társa, a 42 éves G. Ofer izraeli állampolgár szállította, hogy azt árulni tudják a lottózóban. Az értékesítés telefonos egyeztetés követően történt, a drogot grammonként 2 ezer forintért árulták.

Amikor a rendőrök elfogták G. Ofert 620 ezer forintot találtak a nadrágja zsebében, valamint lakásán tartott kutatás során a nyomozók további 10 gramm kábítószer gyanús anyagot, valamint 50 ezer forintot találtak. A nyomozók a trafikban is kutatást tartottak, ahol közel egy kilogramm kábítószergyanús növényi törmeléket, valamint 141 ezer forintot foglaltak le.

A rendőrök a kábítószergyanús anyagot a Nemzeti Szakértői és Kutató Központ laboratóriumába vitték, amelyről az előzetes vegyészszakértői vélemény megállapította, hogy kábítószernek minősül.

A BRFK nyomozói a 49 éves S. Ágostont és társát a 42 éves G. Ofert őrizetbe vették és kezdeményezték a letartóztatásukat, amit a bíróság azonnal el is rendelt.

Kiemelt kép: Police.hu

Ajánlott videó

Olvasói sztorik