Belföld

Bakanccsal rúgta szét a nevelt fia orrát egy zalakomári férfi, amikor lehajolt a papucsáért

Súlyos testi sértés miatt emelt vádat a Nagykanizsai Járási Ügyészség az ellen az agresszív férfi ellen, aki bakanccsal rúgta fejbe a nevelt fiát május végén.

A 42 éves zalakomári férfi élettársi viszonyban él párjával, akivel közösen nevelik a kapcsolatukból származó két kiskorú gyermeket és az anya korábbi házasságából származó, 18 éves fiát. Az italozó életmódot folytató férfi  rendszeresen beleköt a nevelt fiába, akit már többször el akart zavarni a háztól. Emiatt az anya a három gyermekkel egy alkalommal már el is költözött, de jövedelem hiányában visszatértek a férfihez, aki őket eltartja.

A férfi május 29-én munka után szokása szerint ittas állapotban ment haza és ismét veszekedni kezdett nevelt fiával, akit kizavart a házból. A fiút az édesanyja hívta be az udvarról, majd amikor a konyhában vacsorához készültek, a férfi megint hangosan szidalmazni kezdte nevelt fiát, rángatni kezdte, majd a bakancsos lábával rugdosott felé.

A nő hiába igyekezett fia védelmére kelni, a férfi egyre erőszakosabbá vált és bakanccsal úgy fejbe rúgta a papucsáért lehajló fiút. hogy eltörött az orrcsontja. A gyerek féltestvére értesítette a rendőröket.A gyerek 28 nap alatt gyógyuló súlyos sérüléseket szenvedett. Az ügyészség felfüggesztett börtönt kért a nevelt fiát terrorizáló férfire.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik