Belföld

Részleges beismerő vallomást tett a vecsési gyilkos

Részleges beismerő vallomást tett az az 55 éves C. József, aki szombat délután leszúrta az ivócimboráját Vecsésen. Nisóczi József Levente, a Pest Megyei Főügyészség szóvivője az üggyel kapcsolatos megkeresésünkre azt közölte, hogy a gyilkossággal gyanúsított férfi elismerte a szúrás tényét, ám vitatja annak körülményeit. Hozzátette, az ügyészség szökés, elrejtőzés elkerülése érdekében letartóztatást indítványozott a férfival szemben.

Az elkövető és az áldozata egy vecsési házban élt szívességi lakáshasználóként. A gyanúsított elmondása szerint az ominózus napon a ház körüli telken kertészkedtek, miközben megittak négy liter bort. A ház konyhájában azonban összeszólalkoztak, amelynek során C. József egy 14 centiméter pengehosszúságú késsel hasba szúrta a lakótársát.

A férfi a szúrás következtében kialakult heveny vérzés miatt a helyszínen meghalt. Az ügyészség letartóztatást indítványozott a férfival szemben.

Frissítünk!

A Budakörnyéki Járásbíróság nyomozási bírója meghallgatta a gyanúsítottat és az ügyészi indítvánnyal egyetértve elrendelte a letartóztatását. A döntést ellen a gyanúsított és védője fellebbezéssel élt, így az nem végleges, de végrehajtható.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik