Belföld

Kiskorú gyermekével zsarolták a szexrabszolgaként dolgoztatott fiatal anyukát

Letartóztatását indítványozta a Csongrád-Csanád Megyei Főügyészség annak a két mindszenti férfinak és nőnek, akik erőszakkal és fenyegetéssel vettek rá fiatal lányokat arra, hogy prostitúciós tevékenységet folytassanak.

A gyanúsítottak legalább két fiatal lányt tartottak fogva lakásukban az eddig ismeretlen bűntársaikkal. Nemcsak bántalmazták őket, de egyiküket a kiskorú gyermekének testi épségét fenyegetve vették rá, hogy szexuális tevékenységet folytasson neki.

A sértetteken túlmenően más nők prostitúciós tevékenységét is szervezték az ország több részén. Az eddigi bizonyítékok szerint a lányok egyikét Németországba adták el, prostitúció szervezésével foglalkozó magyar ismerőseik részére.

A minősített emberkereskedelem miatt indult eljárásban a főügyészség a szökés, elrejtőzés, az eljárás meghiúsítása, továbbá a bűnismétlés veszélye miatt tett indítványt a gyanúsítottak letartóztatásának egy hónapra történő elrendelésére, a többi között azért, mert az egyik férfi az elfogásukra irányuló akció során egy bezárt helyiségben próbált meg elrejtőzni. Erre várhatóan még a mai nap sor is kerül.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik