Belföld

Fordított magyar zászlóval kampányol a Fidesz parlamenti képviselőjelöltje

Kínos hibával jelent meg kampányfüzet Koncz Zsófiával, a Fidesz parlamenti képviselőjelöltjével címlapján – szúrta ki az Alfahír. A Szülőföldünk című politikai kiadványt ugyanis nem a magyar zászló díszíti, hanem tévedésből zöld-fehér-piros zászló (tehát a magyar trikolór fordítottja) szerepel rajta.

A Borsod-Abaúj-Zemplén megyei 6. számú választókerület kormánypárti jelöltje nem vette észre a hibát, igaz, közösségi oldalán már nem találtuk meg a fotót, noha az Alfahír szerint ott is megjelent a kép.

A tiszaújvárosi körzetben azért kell időközi parlamenti választást tartani, mert motorbalesetben elhunyt Koncz Ferenc fideszes honatya. A kormánypártok döntése értelmében a megüresedett posztért a képviselő lánya, Koncz Zsófia szállhat harcba, aki korábban a Fidelitasban futott karriert, majd az Egyesült Államokban kapott diplomata állást.

A képviselőjelöltet egyébként már el is marasztalta jogszabálysértés miatt a tiszaújvárosi választási bizottság, mert gyerekekkel közösen szereplő fotóval kampányolt.

Jogszabályt sértett Koncz Zsófia, a kormánypárti jelölt
Elmarasztalta pénteken a tiszaújvárosi választási bizottság a Fidesz-KDNP képviselőjelöltjét, mert gyerekek körében fotóztatta magát a kampányban.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik