Belföld

Megvakult egyik szemére az ittasan vezető barátja miatt

Maradandó fogyatékosságot okozott barátjának az a 28 éves férfi, aki ittasan okozott súlyos balesetet Balmazújvárosban április elején. Értesüléseink szerint a kamionnal karambolozó férfi 30 éves utasának olyan súlyos szemsérülése lett, hogy az egyik szemére teljesen megvakult.

Fotó: Police.hu

A vétkes sofőr egy kamiont akart kikerülni a Nádudvari úton, azonban nem tartott megfelelő oldaltávolságot és a kocsija jobb elejével nekiütközött a teherautónak. A férfit megszondáztatták, és kiderült, hogy alkoholt fogyasztott. A kocsi vezetője könnyű sérüléseket szenvedett, az utasát viszont súlyos sérülésekkel vitték kórházba a mentőszolgálat munkatársai.Az igazságügyi orvosszakértők megállapították, hogy a maradandó fogyatékossága lett az utasnak a súlyos sérülései miatt.

A Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányság maradandó fogyatékosságot okozó ittas állapotban elkövetett közúti járművezetés elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatta ki gyanúsítottként a balmazújvárosi férfit, aki elismerte felelősségét a baleset okozásáért.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik