Belföld

A drégelypalánki nő megerőszakolásával gyanúsított férfi állítja: szerelmes volt belé az áldozat

Elképesztő magyarázatot adott a tettére az a férfi, akit azzal gyanúsítanak, hogy kocsijába tuszkolt, majd megerőszakolt egy nőt a drégelypalánki falunap után. Bárány Dávid, a Balassagyarmati Törvényszék sajtótitkára megkeresésünkre azt közölte, hogy a szexuális erőszakkal gyanúsított férfi azzal védekezett, hogy már régebbről ismerte a nőt, s korábban kapcsolata is volt vele.

Azt állítja, hogy a nő szerelmes lett belé, és azért találta csak ki a dolgot, mert nehezen viselte, hogy már nem akart tőle semmit. A Balassagyarmati Törvényszék helybenhagyta a gyanúsított letartóztatását, így a végzés végleges

– mondta Bárány.

A férfi és a nő közel lakik egymáshoz, ezért ismerték egymást és több alkalommal is beszéltek korábban személyesen, illetve telefonon. A férfi több alkalommal is közölte a nővel, hogy tetszik neki,  ő azonban mindig visszautasította a szexuális közeledését.

A nő augusztus 21-én elment a helyi falunapra, ahonnan este kilenc körül egyedül indult haza. Amikor az otthona közelébe ért, akkor a férfi megállt mellette a kocsijával, majd felszólította, hogy üljön be mellé, és menjen el vele. Mikor a nő visszautasította a felhívást, akkor a férfi kiugrott a kocsijából, megragadta a karjánál és a kocsija felé kezdte húzni az asszonyt.  Amikor a nő az aszfaltra elesett, akkor a férfi felhúzta a földről, berakta a hátsó ülésre, majd rázárta az ajtót.

A nő kérlelte a férfit, hogy engedje el, de hiába. A férfi elindult vele Hont felé, majd egy külterületi földúton az erdő szélére vitte. Miután megállt a kocsival, beült a nő mellé a hátsó ülésre, ahol orális szexre kényszerítette, majd megerőszakolta. A férfi ezt követően visszavitte a nőt Drégelypalánkra, majd kitette egy kocsma előtt. Közben pedig azt mondta neki, hogy ha már így egymáséi lettek, akkor máskor is sort keríthetnének az aktusra. Az áldozat tehát kitart amellett, hogy megerőszakolták, a szexuális erőszakkal, és személyi szabadság megsértésével gyanúsított férfi pedig továbbra is tagadja a bűnösségét.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik