Belföld

15 milliós készlettel kapták el a drogdílert

A 3. kerületi Rendőrkapitányság nyomozói szeptember 3-án az esti órákban szálltak ki az óbudai Királyok útján lévő egyik házba, és az ott lakó 38 éves férfit elfogták – írja a police.hu. A rendőrök a férfi lakásának átkutatása során kábítószerek porciózásához, adagolásához, csomagolásához szükséges eszközöket, valamint kábítószergyanús anyagmaradvánnyal szennyezett digitális mérlegeket találtak.

A kutatás során előkerült 3,7 kilogramm marihuána, aminek egy része már ki volt porciózva. A rendőrök ezen kívül 140 gramm növényi maradványt, két ecstasy tablettát, egy LSD bélyeget, és a kábítószer gyanús anyagok mellett – a több éve semmilyen legális jövedelemmel nem rendelkező férfitől – több mint 500 ezer forint készpénzt is lefoglaltak.

A BRFK 3. kerületi Rendőrkapitányság nyomozói Sz.Vilmost kábítószer kereskedelem bűntette miatt hallgatták ki gyanúsítottként, őrizetbe vették, és előterjesztést tettek a letartóztatására. A házban tartózkodó T. László Sándort, és T. László Zsoltot a nyomozók szintén előállították és a mintavételt követően – ami pozitív eredményt mutatott – kábítószer birtoklás vétség megalapozott gyanúja miatt eljárást indítottak velük szemben – a két férfi szabadlábon védekezik. A lefoglalt anyagok feketepiaci értéke az előzetes becslések alapján meghaladja a tizenötmillió forintot.

Kiemelt kép: police.hu

Ajánlott videó

Olvasói sztorik