Belföld

„Jó tévé, nézhető tévé”: Mészáros Lőrinc új csatornáján a kormány kedvenc fociultrájával röhögcsélnek egy műpéniszen

„Jó tévét, nézhető tévét, jobboldali tévét. Ezt gondolom, ezt szeretnék” – válaszolta Mészáros Lőrinc a 444-nek, amikor arról érdeklődtek, hogy mik a tervei a vállalkozónak az akkor frissen zsebre vágott, azóta már megszűnt Echo Tv-vel.

Mészáros médiáról alkotott elvei nem változtak azóta sem, ennek ékes példája, hogy a hamarosan induló Pesti Tv – amit az az új médiacég tulajdonol, amit Vaszily Miklós egy olyan bizalmi vagyonkezelővel birtokol felesben, amely Mészáros Lőrinc pénzét forgatja, és amelynek a kedvezményezettje is a felcsúti milliárdos – már reklámozott, Jeszenky Zsolt által vezetett műsora.

A műsor vendége Bede Zsolt, a Vadhajtások főszerkesztője, aki leginkább arról ismert, hogy ellenzéki politikusok rendezvényeit zavarja meg mindenféle furcsa mutatványokkal. A korábban jobbikos, most elvakult Orbán Viktor-hívő ex-fociultrát arról kérdezgeti Jeszenszky, hogy miért nem jobbikos már, közben kedélyesen elröhögcsélnek Vona Gábor szemöldökén, és azon, hogy Bede egy műpénisszel kergette Alföldi Róbertet, és az arra járó Karácsony Gergelyt is.

Bede Zsolt Bayer Zsoltnak is nagy kedvence: „imádom a palit” […], „ez a helyes út, tehát ezt kell csinálni” – mondta róla korábban, Bede most elmondta, hogy a Vadhajtások “facebookos trollkodás” volt, de most már „véresen komolyan gondolja”.

A Pesti Tv-be több Hír Tv-st is átcsábítottak, a tévében az a terv, hogy kifejezetten sokat fognak foglalkozni az ellenzéki vezetésű Budapest ügyeivel.

Kiemelt kép: Pesti Tv/vk.com

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik