Belföld

Videón, ahogy fegyverrel kirabolják a debreceni dohányboltot

Rablás elkövetésének gyanúja miatt indított nyomozást a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság a felvételen látható két egyelőre ismeretlen férfival szemben.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint szerdán reggel fél hét körül egy férfi fegyverrel vagy annak utánzatával a kezében bement egy debreceni dohányboltba, ahol az alkalmazottat a bevétel átadására szólította fel. Az eladó a férfinak odaadta a kasszában lévő ötven ezer forintot, aki ezt követően az üzlet előtt várakozó társával együtt elmenekült a helyszínről. A bűncselekmény elkövetése során személyi sérülés nem történt.

Az egyik feltételezett elkövető normál testalkatú, 20-25 év körüli férfi, aki a cselekmény elkövetésekor fekete színű pulóvert, sötét nadrágot, fekete színű cipőt, zöld színű táskát és egy zöld szájmaszkot viselt. Társa szintén normál testalkatú, 20-25 év körüli férfi, aki fekete színű pulóvert, fehér cipőt és egy krémszínű nadrágot viselt. A cselekményről a biztonsági kamera felvételt készített.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya kéri, hogy aki a felvételen látható személyeket felismeri, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, az jelentkezzen személyesen a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányságon (Debrecen, Kossuth utca 20.), vagy tegyen bejelentést telefonon a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik