Belföld

Videón az öt férfi, akik ököllel estek egy nőnek és a barátjának a Dagály strandon

Csoportosan elkövetett garázdaság gyanúja miatt indított eljárást a BRFK azzal az öt egyelőre ismeretlen férfival szemben, akik szombat délután ököllel estek egy férfinak és a barátnőjének a Dagály strandon.

A rendelkezésre álló adatok szerint az öt férfi 17 óra 15 perckor egy szóváltást követően esett a 33 éves férfinek, valamint a 31 éves nőnek.

A férfinak eltörött az arccsontja, és nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett. A barátnője könnyű sérüléseket szenvedett a bántalmazás során. A feltételezett elkövetőkről felvétel készült.

Az angyalföldi rendőrök azt kérik, hogy aki a kamerafelvételen látható férfiakat felismeri, személyazonosságukkal, tartózkodási helyükkel vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

Kiemelt kép: A felújított Dagály Strandfürdő épülete. Augusztus 14-től már tesztüzemben vendégeket fogad a felújított Dagály Strandfürdő Budapesten, a Népfürdő utcában. A kormány 1,1 milliárd forintot csoportosított át a fürdő felújítására. MTVA/Bizományosi: Balaton József

Brutális verekedés a Dagály Fürdőben: ököllel ütötték a nőt, egy férfi arccsontját eltörték
A támadás sértettje szerint a strand biztonsági szolgálata végigasszisztált a csoportos verekedéshez.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik