Belföld

Videón, ahogy elsodor egy bringást az ittas kamionos

Súlyos testi sértést okozó ittas járművezetés miatt indított eljárást a Nagyatádi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya azzal a kamionossal szemben, aki hétfőn délután elsodort egy kerékpárost Pogányszentpéter belterületén. A biciklis nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérülést szenvedett.

A nyergesvontató sofőrje az ütközést követően továbbhajtott. Az 56 éves kalocsai lakost a bejelentés alapján Zalakomár külterületén állították meg a Zalakarosi Rendőrőrs körzeti megbízottjai.

A sofőrrel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, ezért a rendőrök a férfit mintavételt követően a Nagyatádi Rendőrkapitányságra állították elő. Az egyenruhások M. Lászlót őrizetbe vették, majd kezdeményezték a letartóztatását.

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a figyelmet arra, hogy aki ittasan vagy kábítószer hatása alatt járművet vezet, elfogadhatatlan kockázatot vállal, és mások életét is veszélyezteti!

A közlekedési szabályok betartásával, kellő odafigyeléssel, türelemmel, toleranciával és egymás iránti felelősséggel megelőzhetők a tragédiák.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik