Belföld

Eltörte az élettársa kezét egy tokodi férfi, mert nem ízlett neki a vacsora

Vádat emelt az Esztergomi Járási Ügyészség azzal a kapcsolati erőszakkal és zaklatással gyanúsított nőverővel szemben, aki gumibottal törte el az élettársa kezét, mert nem volt elégedett a vacsorával. Egy alkalommal pedig azért verte meg, mert nem volt otthon alkohol.

A vádirat szerint a férfi ittas állapotban rendszeresen veszekedett élettársával és szidalmazta őt, illetve azzal fenyegette, hogy elvágja a torkát. A férfi 2018-ban négyszer is megverte az élettársát. Szeptember elsején gumibottal verte meg, majd a földre zuhant nőt meg is rugdosta.

Az elkövető október 7-én nem volt elégedett a vacsorával, ezért az ágyra szorította a nőt, és az ujjait feszegette, továbbá azzal fenyegette meg, hogy elvágja a nyakát, ha feljelenti. A szerencsétlen asszonynak ekkor bal kézcsont törése keletkezett.

A férfi pár héttel később azért veszekedett élettársával, mert mire hazaért, nem volt otthon elég alkohol. Ekkor a férfi felpofozta a nőt, aki félelmében a konyhaasztal alá bújt. Később a férfi egy ajtólapot csapott rá a nőre, aki még az udvarra is követte a férfit, hogy megpróbálja kibékíteni, azonban a férfi egy halkiemelő háló nyelével fejbe verte. Az ügyészség börtönbüntetést kért az agresszív férfire.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik