Belföld

Rabosították Novák Elődöt

A Mi Hazánk alelnöke szerint inkább a szivárványos zászlók kitűzői ellen kellene eljárást indítani.

Novák Előd Facebook-oldalán tudatta, a szivárványos zászló eltávolítása miatt 2 évig terjedő szabadságvesztéssel fenyegetik. Mint írta: a rendőrök éjszaka házkutatást tartottak nála. Rabosították, DNS-mintát és ujjlenyomatot vettek tőle. Lefényképezték,

mindezt pusztán az újbudai zászló bevonása miatt, így próbálja a kormányzat megfélemlíteni a devianciák propagálásával szemben felsorakozott, normalitáspárti erőket.

Novák Előd most Újbudán szedte le a szivárványos zászlót
Egy héten belül ez már a második ilyen akciója.

Emlékeztetett rá, a Mi Hazánk Mozgalom helyi önkormányzati képviselőjeként csak ő tette szóvá, hogy tavaly a kerületi rendőrség nyomozásainál az eredményességi mutató 55%-ról 35%-ra csökkent tavaly (a lakásbetöréseknél ez az arány 9%.)

Novák Előd szerint a kormányzat politikai megfélemlítésre használja a rendőrséget. amely

letérdelt a homoszexuális lobbi előtt: garázda felvonulásuk helyett a Mi Hazánk ellentüntetését tiltották be, és elutasították a Szent Korona szivárványos meggyalázása, nemzeti jelkép megsértése miatt tett feljelentésünket is.

A Mi Hazánk alelnöke elvárja, hogy a szivárványos zászlót kitűző tettesek ellen indítsanak eljárást garázdaság miatt. Hivatkozik a Gaudi-Nagy Tamás vezette Nemzeti Jogvédő Szolgálatra, amely szerint a balliberális városvezetés egy

kártékony és kihívóan közösségellenes mozgalom szimbólumát a patinás önkormányzati középületünkre a fővárosi polgárok normalitáspárti többségének meggyőződését, érzületét súlyosan sértő módon, megbotránkozást kiváltva és a helyi közakarat ellenében helyeztette ki. Ezzel minimum a garázdaság szabálysértését követték el.

Kiemelt kép: Novák Előd /Facebook

Ajánlott videó

Olvasói sztorik