Belföld

Bosszúból ellopta volt barátja és anyósa millióit, ékszereit egy fiatal nő a szakításuk után

Nyolcmillió forintot és ékszereket nyúlt le a barátja édesanyjának a XVII. kerületi lakásából egy 24 éves nő. A 82 éves nő a rendőröknek elmondta, hogy fia barátnője a reggeli órákban megjelent nála, és azzal az ürüggyel, hogy csinál egy kávét, bement a házba.

A fiatal nő ezután eltöltött egy kis időt abban a szobában, amit az asszony vendégszobaként tartott fenn a párnak, majd köszönés nélkül távozott. Az idős nő ekkor még nem tudta, hogy a 24 éves O. Vivien és fia időközben szakítottak, és csak akkor vette észre, hogy hiányzik fiával közösen megtakarított pénzük, amikor a férfivel beszélt telefonon, és elmesélte neki a történteket.

A rendőrök a bejelentést követően fél órán belül megtalálták O. Vivien autóját egy zuglói bevásárlóközpont parkolójában, ahol a nőt elfogták. A rendőrök O. Viviennél egy papírzacskóba csomagolva megtalálták a 8 millió forint készpénzt és az ékszereket.

A BRFK XVII. kerületi Rendőrkapitányság nyomozói a 24 éves nőt lopás miatt gyanúsítottként hallgatták ki, vele szemben szabadlábon hagyása mellett folytatják az eljárást. O. Vivien beismerte a bűnösségét, tettét azzal indokolta, hogy szakításuk után meg akarta leckéztetni volt párját. A rendőrök a pénzt és az ékszereket hiánytalanul visszaadták a nő exének és az anyjának.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik