Belföld

További négy gyanúsítottja van a nagylóki szigetelőszalagos gyilkosságnak

Hamarosan vádat emelhetnek az ellen a három aljas indokból, különös kegyetlenséggel elkövetett emberöléssel gyanúsított férfi ellen, akiket a nagylóki szigetelőszalagos gyilkossággal gyanúsítanak. A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói ugyanis befejezték a nyomozást, és vádemelési javaslattal továbbították az ügyészség felé.

Mint ismert, egy férfit leitattak az egyik helyi kocsmában. Amikor az ittas férfi elaludt, akkor egy székhez kötözték, majd szándékosan magára hagyták a hideg teraszon. A szerencsétlenül járt férfi hajnalra kihűlt és meghalt.

A rendőrök még aznap azonosították a feltételezett elkövetőket. B. Lászlót, J. Nándort és F. Lászlót, majd őrizetbe vételük mellett aljas indokból, különös kegyetlenséggel, védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett emberölés megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki őket gyanúsítottként. Két férfi bűnösségét vitató vallomást tett, egy pedig a jelenlétét nem vitató, de a lekötözésben való részvételét tagadó vallomást tett a kihallgatása során.

Kiderült, hogy az azóta is letartóztatásban lévő három férfi a pultostól, H. Kornéliától kért szigetelőszalagot a teraszon alvó férfi megkötözéséhez, majd a jelenlétében hátára borítottak egy másik széket is.

H. Kornéliát bűnsegédként való részvétel miatt hallgatták ki gyanúsítottként, de a bűnügyi felügyeletbe tett pultos tagadta a cselekmény elkövetését. Mostanra kiderült, hogy további négy férfi gyanúsítottja is van az ügynek. Nekik halált okozó segítségnyújtás elmulasztása miatt kell majd felelniük, mert a gyanú szerint nem nyújtottak segítséget, és sorsára hagyták a férfit akkor, amikor észlelték az öntudatlan állapotát. A négy férfi szabadlábon védekezhet. A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztályának nyomozói lezárták a nyomozást, így már az ügyészségen van az ügy.

Fotó: rendőrség

Ajánlott videó

Olvasói sztorik