Belföld

Kaszával esett a nevelőapjának egy dabasi fiatal az anyja születésnapján

Bozótvágó kaszával támadt édesanyjának 50 éves élettársára vasárnap este egy férfi Dabason. A jelenlegi adatok szerint a 26 éves T. Dániel családjával, édesanyja születésnapját ünnepelte, majd amikor a vendégek távoztak, a szűk család tagjai egymással szóváltásba keveredtek, és a fiatal egy bozótvágóval az anyja élettársára támadt.

T. Dániel a kaszával egyenesen a férfi fejének irányába csapott, azonban a férfi, védekezésre felemelt kezét találta el, akit ezzel súlyosan megsebesített. A helyszínre érkező rendőrök felé az udvar hátsó részéről sétált ki a gyanúsított, kezében az éles hosszú tárggyal. Az egyenruhások felszólítására a fiatal a letette a kaszát, azt a rendőrök lefoglalták, a férfit pedig megbilincselték.

A fiatalember beismerte a tettét és részletesen beszámolt arról, hogy a számára kezdetektől ellenszenves élettársat hogyan és miként bántalmazta, minden különösebb ok nélkül.

T. Dániellel szemben emberölés kísérletének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya.

Frissítünk!

A Pest Megyei Főügyészség bűnismétlés, valamint a bizonyítási eljárás megnehezítésének veszélye miatt kezdeményezte az édesanyja élettársára támadó férfi letartóztatását.

Fotó: rendőrség

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik