Belföld

Letartóztatásban a drogkereskedelemmel vádolt debreceni edző

Letartóztatásának fenntartását indítványozta a Szegedi Fellebbviteli Főügyészség annak a személyi edzőként dolgozó debreceni férfinek az ügyében, akit azzal vádolnak, hogy kábítószerrel kereskedett a társaival.

A vád szerint debreceni férfi több kilogramm amfetamin tartalmú Romániából származó kábítószert vásárolt meg a vádlott-társától, és azt – részben ledarált koffein tablettával keverve – kiadagolta a társaival. A vádlottak többek között egy debreceni edzőteremben, és annak parkolójában értékesítették a több száz adag drogot.

A letartóztatott férfi lakásán MDMA-tartalmú tablettákat, amfetamint és kokaint tartalmazó kiadagolt kábítószert foglaltak le. A házkutatás során a férfi lakásában és az általa használt autóban forgalomba hozatali engedéllyel nem rendelkező teljesítményfokozó és potencianövelő tablettákat valamint injekciókat is találtak. A vád szerint a személyi edző ilyen egészségügyi termékek értékesítésével is foglalkozott.

A Szegedi Fellebbviteli Főügyészség  szökés, elrejtőzés veszélye miatt indítványozta a kábítószer-kereskedelem bűntettével és egészségügyi termék hamisításának bűntettével vádolt férfi letartóztatásának fenntartását A fellebbezésről a másodfokon eljáró Debreceni Ítélőtábla fog dönteni.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik