Belföld

Apja rabolta el a kétéves kisfiút, körözik

A gyerek még anyatejen élt, amikor József elvitte. A nő hónapok óta nem tudja, hol bujkálhatnak.

Neki ítélte a Fővárosi Törvényszék, Sánta Tímea hónapok óta mégsem látta kisfiát, akit elvitt mellőle az apja. A férfi ellen elfogatóparancsot adott ki a rendőrség, jelenleg is körözik – írja a Blikk. A gyerek még anyatejen élt, amikor az apja elvitte.

Az erdélyi nő az interneten ismerkedett meg Józseffel, akivel később már annyira megromlott a viszonya, hogy a szülésnél ott sem volt. A fiú édesanyja vezetéknevét kapta, de közös felügyeletben állapodtak meg.

A nő a szülés után visszatért szülővárosába, Marosvásárhelyre. ahol a férfi többször meglátogatta Dávidot, de tavaly József egy játszótérről elvitte, míg egyik rokona elterelte az anya figyelmét. Azonnal feljelentést tett, de a férfi eltűnt a gyerekkel.

Amióta a másodfokon eljáró Fővárosi Törvényszék kimondta, hogy át kell adnia a gyereket. az apát hiába keresik. A rendőrök  többször voltak lakhelyén, de sosem volt otthon. A nő attól tart, hogy a legközelebbi gyerekelhelyezési tárgyalásra, ami ősszel lesz Marosvásárhelyen, nem megy el, tovább bujkál kisfiával.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik