Belföld

Egy kórház melléképületében csaptak le a rendőrök az érdi gyilkosság gyanúsítottjaira

Két csavargó az elkövető, bosszúból, sértettségből öltek.

A rendőrök őrizetbe vettek két gyanúsítottat az érdi emberölés ügyében, melynek áldozatára szombaton találtak a szomszédok.

Az érdi ház tetőtéri szobájában mozdulatlanul fekvő férfiről szombaton nem sokkal 12 óra után érkezett bejelentés a rendőrségre.  A 47 éves férfin több késszúrás nyomait találták, a helyszíni és a halottszemle megerősítette, hogy bűncselekmény történt, az áldozat pénteken késő este halhatott meg.

A holttestet megtalálók és a környéken élők információi alapján a rendőrök látókörébe két, csavargó életmódot folytató férfi került, akiknek bár csak a keresztnevét ismerték, megtudták, hogy egy fővárosi kórház melléképületében szoktak megbújni.

A 26 éves, budapesti Cs. Sándort és a 20 éves tárnoki V. Kálmánt vasárnap hajnali egy óra után nem sokkal fogták el. Gyanúsításuk ellen panaszt nem tettek, mindketten beismerték a bűncselekmény elkövetését, amelyre személyes sérelmüket hozták fel indokként. Azt mondták, az áldozat korábbi, számukra nemtetsző viselkedését akarták úgymond lerendezni. Cs. Sándor ököllel ütötte az ágyában fekvő sértettet, miközben V. Kálmán egy késsel többször megszurkálta, néhány perccel később pedig sorsára hagyták, elszaladtak a helyszínről.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik