Belföld

Vascsővel, fanyéllel esett a bátyjának két férfi Jászkiséren, mert kikezdett egyikük barátnőjével

Egy helyi lakos közlekedett kocsival Jászkisér belterületén csütörtökön fél tizenegy körül. Haladása során a sofőr egyik testvére futva, míg másik testvére robogóval utolérte a mozgó gépkocsit, és egyikük az autó szélvédőjét vascsővel, míg másikuk a kocsi tetejét kezdte ütlegelni egy fanyéllel.

Amikor a sofőr kiszállt a kocsiból, akkor a testvérek a náluk lévő eszközökkel alkaron megütötték bátyjukat, aminek következtében a férfi nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett. A környékbeliek szerint egy korábbi nőügy miatt durvult el a konfliktus ennyire a három fivér között, mert a legidősebb fiú kikezdett az egyik öccse barátnőjével.

A rendőrök elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 26 és 29 éves férfit, akiket gyanúsítottként kihallgattak. A nyomozók megállapították, hogy az idősebbik férfi ellen a Szolnoki Törvényszék elfogatóparancsot bocsájtott ki, ezért a nyomozó hatóság az őrizetbe vételéről határozott.

A Jászberényi Rendőrkapitányság felfegyverkezve elkövetett garázdaság, súlyos testi sértés és a közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény bűntette miatt folytat büntetőeljárást.

Kiemelt kép: police.hu

Ajánlott videó

Olvasói sztorik