Belföld

„Ki kéri az első pofont” – kérdezte a gyerekeket a férfi, majd eltörte egyikük orrát

Súlyos testi sértés miatt emelt vádat a Kaposvári Járási Ügyészség azzal a 32 éves férfival szemben, aki az útjában álló kiskorú sértettet többször orron ütötte.

A férfi az egyik májusi nap a délutáni órákban érkezett haza az egyik kaposvári társasházban lévő otthonához, amikor észlelte, hogy a ház bejáratánál lévő lépcsőkön több fiatal is ül.

Mivel a férfi a társaság elhelyezkedése miatt nehezen tudott volna az ajtóhoz jutni, ezért azzal a kérdéssel lépett hozzájuk, hogy „ki kéri az első pofont”. A férfi agresszív fellépése a fiatalokat arra sarkallta, hogy utat engedjenek neki, azonban az egyik 13 éves fiú a többiekkel ellentétben nem állt fel.

A férfi a fiút veréssel kezdte fenyegetni, de az időközben vele szembe álló sértett közölte vele, hogy nem megy arrébb. Ekkor a férfi mellkason lökte a fiút, aki válaszul combon rúgta. Az összetűzés ezzel azonban nem ért végett, mivel a férfi a gyereket tarkón ragadta és többször ököllel orránál megütötte.

A férfi bántalmazása következtében a gyerek 8 napon túl gyógyuló töréses sérülést szenvedett. Az ügyészség próbaidőre felfüggesztett börtönt kért a férfira.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik