Belföld

Karddal támadtak egy kiskunmajsai nőre a posztja miatt

Felfegyverkezve elkövetett magánlaksértés kísérlete miatt emelt vádat a Kiskunhalasi Járási Ügyészség egy férfival szemben, aki karddal akart berontani egy család házába egy közösségi oldalra feltett poszt miatt.

A kiskunhalasi férfi és a nő között nézeteltérés alakult ki egy tavaly decemberi közösségi oldalon folytatott levelezés során. A férfi idén március 23-án reggel sérelmesnek találta a nő legutóbbi bejegyzését is, ezért megjelent a kiskunmajsai házánál.

Az autóból kiszállva, kezében egy legalább 50 cm pengehosszúságú, kardszerű tárggyal, a nagykapuhoz futott és befelé kiabált a lakóknak. A nő segítséget kért a házban tartózkodó élettársától, akivel közösen belülről tartották a kaput, megakadályozva, hogy a támadó bejusson az ingatlanba.

A kiabáló férfit a háziak nem tudták lenyugtatni, továbbra is teljes erővel nekiment a nagykapunak, azonban nem tudott bejutni. Még egy rövid ideig kiabált, szitkozódott és hadonászott a karddal, majd miután meghallotta, hogy a nő rendőrt hív, elhajtott a kocsijával.

Az ügyészség próbaidőre felfüggesztett börtönt kért a kiskunhalasi férfire.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik