Belföld

Késsel rabolták ki a sétáló fiatalokat Lajosmizsén

Késsel raboltak ki egy sétáló fiatal párt Lajosmizsén. Az esetről a kirabolt gyomaendrődi férfi értesítette a rendőröket. Elmondta, hogy egy szegedi barátjával sétált éjszaka városban, amikor találkoztak az általa látásból ismert lajosmizsei lakossal.

A férfi elkérte tőle a telefonját, amit meg is kapott, és ekkor csatlakozott hozzájuk egy ismeretlen. A készülék tulajdonosa megpróbálta visszakérni a mobilját, de a távoli ismerőse megtagadta annak átadását.

Ezt követően kést rántottak, és fenyegetni kezdték a korábban gyanútlanul sétáló fiatalokat. A társasághoz utolsóként csatlakozott ismeretlen megütötte a 29 éves szegedi férfit, majd combon rúgta a 20 éves gyomaendrődi áldozatát. A késsel hadonászó elkövetők elvették a fiatalok pénzét, ékszereit és a telefont sem adták vissza.

Fotó: Police.hu

A lajosmizsei nyomozók rövid időn belül beazonosították és elfogták a támadókat. A felfegyverkezve elkövetett rablással gyanúsítható  20 és 27 éves lajosmizsei férfiakat őrizetbe vették, majd kezdeményezték a letartóztatásukat.

Kiemelt kép: Police.hu

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik