Belföld

Meghalt egy ipari betonkeverőben dolgozó munkás Ecseren

Tragikus munkahelyi baleset történt pár nappal ezelőtt Ecseren. Értesüléseink szerint a Fuvartrans Kft telephelyén dolgozó munkás elő szerette volna készíteni az egyik ipari betonkeverőt, amikor beindult a szerkezet. A férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy meghalt.

Beszéltünk az üzem vezetőjével, hogy megtudjuk mi vezetett a tragédiához. Azt felelte, hogy rendőrségi nyomozás folyik az ügyben és nem szeretné, ha írnánk a történtekről.

Megkerestük a Pest Megyei Rendőr-főkapitányságot, hogy megtudjuk, pontosan mi történt, van-e már felelőse a balesetnek. Válaszukban azt írták, hogy július 25-én délután egy óra után eddig tisztázatlan okból sérült meg egy 51 éves munkás az ipari betonkeverő tartályban. A mentők válságos állapotban vitték kórházba, ahol nem sokkal később belehalt a sérüléseibe.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés vétségének gyanúja miatt, egyelőre ismeretlen tettes ellen indított nyomozást, amelynek keretében szakértők bevonásával vizsgálja a haláleset körülményeit.

– közölték.

Kiemelt kép: Fuvartrans Kft /Facebook

Ajánlott videó

Olvasói sztorik