Belföld

Megalázta, belenyírt az élettársa hajába egy hatvani férfi a szülinapi buli után

Három év börtönt kért a Hatvani Járási Ügyészség azzal a kapcsolati erőszakkal vádolt 47 éves férfire, aki hosszabb időn át megalázta és bántalmazta az élettársát Hatvanban. Az ügyészség ajánlata csak arra az esetre szól, ha a férfi már az előkészületi ülésen beismeri a bűnösségét és lemond a tárgyaláshoz való jogáról is.

A férfi 2017 tavaszán ismerkedett meg a nála egy évvel fiatalabb nővel, majd közöttük szerelmi kapcsolat szövődött. Ezt a nő szülei ellenezték, mivel aggódtak a férfi erőszakos megnyilvánulásai és gyakori italozása miatt. A nő ennek ellenére is a férfihoz költözött, aki többször is agresszívan viselkedett vele a közös italozás során.

A férfi egy 2018 áprilisában lévő születésnapi buli után rátámadt a párjára, és egy ollóval a kezében azzal fenyegette meg, hogy kiszúrja a szemét, vagy levágja az orrát, végül azonban csak a hajába nyírt bele. A hasonló cselekmények az elkövetkező hónapok során rendszeressé váltak, ám a nő annak ellenére sem szakított az élettársával, hogy az ittasan többször is megütötte őt, egyszer pedig lelökte a bicikliről.

Az egyik novemberi napon a  férfi a közös lakásukban arra kényszerítette a nőt, hogy térden állva kérjen tőle bocsánatot azért, mert szerinte megszegett egy korábban neki tett ígéretet. Ennek során a megalázott asszonynak tíz percen át kellett a földön térdepelnie. Nem sokkal ez után az élettársak már közösen italoztak egy kocsmában, ahonnan ittas állapotban hazafelé tartva a férfi minden előzmény nélkül addig verte ököllel, amíg össze nem esett az utcán.

A földön fekvő nőt ezután a férfi még fojtogatta is, miközben összetörte a mobiltelefonját, melyen az asszony segítséget próbált hívni. A durva bántalmazásnak csak a közelben lakók határozott fellépése vetett véget. A súlyos sérüléseket szenvedő nő ezt követően szakított a férfivel.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik