Belföld

Mindent ledózerolt maga előtt egy betépett fiatal sofőr Leányfalun

Előzött, járdaszigetre hajtott, táblát döntött, padon át robogott, telefonfülkét sodort, végül oldalára borulva állt meg az a 24 éves tahitótfalui férfi, aki a hétvégén szenvedett balesetet Leányfalun.

A rendőrök kiterjedt helyszínnel találták szembe magukat, az oldalára borulva megrekedt BMW valósággal ledózerolta a környéket. Mint kiderült, a sofőr Tahitótfalu felől Budapest irányába haladva Leányfalun előzte az előtte haladó kocsit, amikor elvesztette uralmát járműve felett, és a járdaszigetre hajtott.

Kidöntött egy jelzőtáblát, ami egy másik kocsinak csapódott, elsodort egy telefonfülkét, majd egy padon és egy hirdetőtáblán átgázolva, egy fát kidöntve, oldalára borulva rekedt meg egy kerítésnél. A balesetet könyökzúzódással és felületi hámsérülésekkel megúszó sofőrt a kocsijából kikászálódva, a romok között ülve találták az egyenruhások.

Zavartságára is magyarázatot adott az alkoholszonda, valamint a kábítószergyorsteszt, mindkettő – utóbbi THC-ra és amfetaminra – pozitív eredményt hozott, ezért mintavételre előállították. A Szentendrei Rendőrkapitányság ittas, valamint bódult járművezetés gyanúja miatt indított eljárást az ügyben.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik