Belföld

Baráti intés, Orbánra túl nagy a zakó

A nap nyílt levelét írták meg Lévai Anikónak.

Levél a feleségnek. Ezzel a címmel adta ki az állami hírügynökség Országos Sajtószolgálatán keresztül közleményét a Honfoglalás 2000 EgyesületSzilvásy György elnök a divat- és az  életmód területén látta el tanácsokkal Lévai Anikót, abban bízva, hogy ezt sem ő, sem Orbán Viktor nem érti félre.

Szó szerint idézzük.

A civil szervezet és a magyarok milliói tisztelik, szeretik az elért eredményes munkája miatt is a Miniszterelnök Urat. Úgy gondoljuk, hogy aki egy ország döntő többségének bizalmát élvezi, annak kötelessége odafigyelni egészségére, például a napi kalória bevitelre, nem kockáztathatja egészségét súlyfölösleggel, de a róla kialakult – úgymond látképre is vigyáznia kell.

Jelen levelünkben arra kérjük Orbán Viktorné Asszonyt, hogy továbbra is viselje gondját férjének, és beszélje meg vele, hogy az XXL méretű öltönye helyett a karcsúbb, XL-t részesítse előnyben. A Miniszterelnök Úr sportember, rajong a fociért, bizonyára jól érzi magát a fiatalok társaságában, ugyanakkor jó példát kell felmutatnia kondíciója tekintetében is!

Magyarország kis ország, de miniszterelnökünknek köszönhetően súlyunk, befolyásunk megnőtt a nagyvilág szemében! Ezt a pozíciót szeretnénk megtartani, ezért bátorkodunk levelünket eljuttatni a címzetthez. A Miniszterelnök Úr Európa meghatározó személyisége, s figyel rá az egész Világ!

Bízunk benne, hogy jó szándékból fakadó levelünket sem Orbán Úr, sem pedig kedves Felsége (sic!) nem érti félre! Jó egészséget, és további sikeres ország-építő (munkát kíván az Orbán családnak

– írta Szilvásy György, elnök a Honfoglalás 2000 Egyesület tagsága nevében.

Néhány napja a kormányfő szokásos rádióinterjújában nagyon elégedetten beszélt saját kondíciójáról.

Orbán Viktor: Ezeket a libernyákokat elviszem a hátamon
A kormányfő fokozott óvatosságot, tudatosságot kért a nyaralóktól.

Kiemelt kép: Facebook / Peter Pellegrini 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik