Belföld

Gyanúsított lett a Nyugatinál időseket verő biztonsági őr

Garázdaság miatt indítottak eljárást a 34 éves férfi ellen. A biztonsági őr egy idős férfit megütött, egy másikat fellökött.

Elsőként az RTL Híradó számolt be róla, hogy két idős embert bántalmazott egy biztonsági őr a Nyugati pályaudvaron. Most a  rendőrség azt közölte, garázdaság miatt eljárás indult a 34 éves férfi ellen a videó alapján, amit július 18-án vettek fel.

A nyomozás adatai szerint a két férfi szóváltásba keveredett a pályaudvaron biztonsági őrként dolgozó J. Kálmánnal, aki először egyiküket arcon ütötte, aki emiatt a földre esett, a másikat pedig meglökte, aki ráesett földön fekvő ismerősére.

A rendőrök felkutatták a két idős férfit, hétfőn pedig előállították a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 34 éves férfit. J. Kálmánt a nyomozók garázdaság vétség megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták, vele szemben az eljárást szabadlábon hagyása mellett folytatják.

A MÁV-nál elhatárolódtak a történtektől. Azt mondták: a videón látható őrök egy külsős cég munkatársai, ott vizsgálják az esetet.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik