Belföld

Mészáros Lőrinc jótékonykodik: 200 millióból üdültet rászoruló családokat

Kétszázmillió forint értékű jótékonysági felajánlásnak köszönhetően mintegy 3200 nehéz helyzetben élő egyszülős család és nagycsaládos nyaralhat a Mészáros-csoport jóvoltából – számol be a Mészáros Lőrinchez köthető kezdeményezésről a Magyar Nemzet.

A családok a félpanziós ellátás mellett a Hunguest Hotels szállodáiban és a Balatontourist kempingjeiben üdülhetnek Zalakaroson, Gyulán és a Balaton partján. A Magyar Nemzet külön kiemeli, hogy az „üdültetés kétszázmillió forintos költségét Mészáros Lőrinc finanszírozza a cégcsoport jótékonysági programjának részeként.”

A résztvevő családoknak jelképes, ezerforintos befizetéssel kell hozzájárulniuk az üdüléshez. Tóth Krisztina, a Mészáros-csoport kommunikációs igazgatója elmondta:

A cégcsoport karitatív tevékenysége a gyermekekre fókuszál. Ezért álltunk eddig is számos, az ő javukat szolgáló kezdeményezés mögé, legyen szó külföldi gyógykezelésről, életmentő kórházi berendezésről vagy a gyermekek korai élettani károsodását felismerő laboratórium létrehozásáról.

Kiemelt kép: Marjai János /24.hu

Ajánlott videó

Olvasói sztorik