Belföld

Pénzért vett pásztoróra: volt, aki kétmilliót bukott

Egy 21 éves nő kuncsaftjai jártak pórul. Kéjkárral nem számoltak.

Többrendbeli lopás miatt emeltek vádat egy 21 éves nő és egy 22 éves férfi ellen. A nő 2018 őszétől prostitúcióból élt, az interneten hirdette szolgáltatásait Székesfehérváron, később Veszprémben. A páros rendszeresen meglopta a nő ügyfeleit.

Megbeszélték egy 29 éves – szintén szexuális szolgáltatásokat nyújtó – nővel, hogy a kuncsaftokat a lépcsőház előtt fogadják, megfigyelik, kipuhatolják, milyen autóval, merre parkoltak, az információt pedig telefonon megosztják a férfival.

Közös fürdés, befürdés

A terv része volt, hogy a lakásban a vendéget közös fürdőzésre invitálják, hogy ruházatukból a férfi az autó kulcsát kivehesse, a kocsiban talált értékeket eltulajdoníthassa. Egyszer a fürdőből kilépő vendég észrevette, hogy eltűnt autója kulcsa, az utcára sietett, ahol a kocsijában kutató vádlottat tetten érte, de a férfi az autó 321 ezer forintot érő kulcsával és mintegy 60 ezer forintnyi készpénzzel elfutott.

A vádlottak 2018 októberétől 2019 márciusáig öt sértettet loptak meg. Tőlük alkalmanként 170 ezer forinttól kétmillió forintig terjedő összegeket tulajdonítottak el. Az ügyfelek fogadásában és kiszolgálásában alkalmanként résztvevő 29 éves nő egy esetben maga is segítséget nyújtott a bűncselekményben azzal, hogy a sértett figyelmét elterelte.

A 22 éves férfi és a fiatalabb nő ellen az ötrendbeli lopás miatt a Veszprémi Járási Ügyészség börtönbüntetés kiszabását indítványozta a bíróságnak azzal, hogy egyrendbeli lopással vádolt társuk büntetésének végrehajtását függessze fel.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik