Belföld

Videón, ahogy a nő betipeg lopni egy terézvárosi fodrászszalonba

Nem frizurát csináltatni jár a szépségszalonokba a videón látható fiatalasszony. A nő június 12-én 16 óra 30 perc körüli bement az egyik terézvárosi fodrászüzletbe, és lenyúlt egy táskában lévő pénztárcát benne a bankkártyákkal, valamint 10 ezer 500 forinttal.

Ezt követően a pénztárca tulajdonosa értesítést kapott, hogy az egyik kerületi automatából másnap reggel több alkalommal is pénzt akartak levenni a kártyájáról. A pénzfelvétel sikertelen volt, mivel a kártya tulajdonosa addigra letiltotta a kártyát.

Június 13-án kora délután hasonló eset történt egy másik szépségszalonban is. Egy nő bement a szalonba ahol beszédbe elegyedett a vendégekkel és a fodrászokkal. A beszélgetés során az egyik széken lévő táskából ellopta a pénztárcát a benne lévő 26 ezer forinttal, bank-és hitelkártyával valamint személyes iratokkal, majd távozott az üzletből.

A kamerafelvételek kielemzését követően a kerületi rendőrök megállapították, hogy mindkét bűncselekményt ugyanaz a személy követte el. A feltételezett elkövetőről felvétel készült.

A terézvárosi rendőrök kérik, hogy aki a felvételen látható nőt felismeri, személyazonosságával, fellelhetőségi helyével kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 06-1-461-81-41 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, a 107, vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén, vagy írjon a 06rk@budapest.police.hu e-mail címre.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik