Belföld

Kálmán Olga üzenete Gulyás Gergelynek: ha Orbánnal csak csicskasajtót olvasnak, nem érthetik, mi az a sokszínű tájékoztatás

A DK elnökségi tagja reagált Gulyás Gergely mai szavaira, aki az Index helyzetét kommentálva azt mondta, ma Magyarországon sokszínűbb tájékoztatás van a sajtóban, mint Nyugat-Európában.

Gulyás Gergely: 120-130 ezer munkahely szűnhet meg a koronavírus miatt Magyarországon
120-130 ezer munkahely szűnhet meg a koronavírus miatt – jelentette ki a csütörtök reggeli Kormányinfón Gulyás Gergely Miniszterelnökséget

„Gulyás Gergely azt mondta ma, hogy a sajtószabadságot a médiatörvény biztosítja, ezen kívül a kormány nem avatkozhat bele médiaügyekbe. Szerinte Magyarországon – Nyugat-Európával ellentétben – sokszínű a tájékoztatás” – kezdi reagálását Kálmán Olga.

Hát akkor üzenném Gulyás Gergelynek, hogy az általa említett magyarországi tájékoztatás sokszínűsége a narancs összes árnyalatát jelenti. Széles a paletta: van a kicsit még éretlenebb fajta, és a skála széle a vérnarancs.

Hozzáteszi: a Demokratikus Koalíciónak más felfogása van a sokszínűségről, a sajtószabadságról. „A DK szerint lopott pénzből, haveroknak juttatott közpénzből propaganda-birodalmat üzemeltetni észak-koreai modell – igaza van Gulyás Gergelynek, tényleg nem Nyugat-Európai. De ha Gulyás Gergely és főnöke Orbán Viktor csak a csicskasajtóból tájékozódik, akkor ezt úgysem értik meg.”

Kiemelt kép: Marjai János /24.hu

Ajánlott videó

Olvasói sztorik