Belföld

Felmenthetik a nagynénjét kalapáccsal agyonverő pestszentimrei gyilkost

Különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés miatt emelt vádat a Fővárosi Főügyészség az ellen a 24 éves fiatallal szemben, aki kalapáccsal, és gereblyével verte agyon a nagynénjét tavaly júliusban.

L. László rendszeresen kábítószerezett, amelyet részben a nagynénjétől kért pénzből finanszírozott. A 33 éves nő félt a fiútól, ezért a kérésére mindig adott neki pénzt, mert attól tartott, hogy különben megöli.

A fiatal július 4-én a kora esti órákban megjelent a nő XVIII. kerületi Dózsa György úti otthonában, hogy megölje, mert nem tetszett neki, ahogy vele viselkedett.

Miután nagynénje a kopogására ajtót nyitott, a férfi rátámadt és egy kalapáccsal, és gereblyével agyonverte. A Fővárosi Főügyészség különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés miatt emelt vádat a beismerő vallomást tevő férfival szemben.

L.László azonban olyan kóros elmeállapotban szenved, hogy a törvény nem teszi lehetővé a büntethetőségét, ezért arra tett indítványt az ügyészség, hogy a bíróság mentse fel a férfit, és rendelje el a kényszergyógykezelését bűnismétlés veszélye miatt.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik