Belföld

Felismerte a lopott horgászfelszerelést, titokban odahívta a gazdáját

Hamarosan vádat emelhetnek az ellen a két férfi ellen, akik horgászfelszereléseket loptak egy óbudai tárolóból április végén.

A 49 éves Cs. József és társa, a 30 éves F. József lefeszítették az egyik tároló lakatját, majd lenyúlták a nagyértékű horgászfelszereléseket. Cs. József megpróbálta eladni a lopott holmit, de pechjére pont egy olyan férfi segítségét kérte a botok eladásához, aki felismerte, hogy a felszerelés az egyik ismerősének a tulajdona.

A férfi ezután úgy tett, mintha leszervezne egy találkozót egy érdeklődővel, de közben a horgászbotok tulajdonosát hívta fel, aki a találkozó helyére érve felismerte a felszerelését. A tulajdonos ezután értesítette az esetről a III. kerületi Rendőrkapitányságot. Cs. József, amikor megtudta, hogy szóltak a rendőröknek, a horgászbotokat hátrahagyva elmenekült a helyszínről.

Az óbudai nyomozók azonban rövid időn belül azonosították és elfogták a két férfit. A kerületi nyomozók lezárták a nyomozást, és a keletkezett ügyiratot vádemelési javaslattal megküldték az illetékes ügyészség részére.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik