Belföld

„Soros György és Orbán Viktor kibékülnek, hogy közös erővel virágoztassák fel Magyarországot”

A legújabb korszakában politikai, közéleti témájú képeket festő drMáriás a közelgő nemzeti konzultációra reagálva egy alternatív kérdéssort osztott meg. A kérdéseit új festményéhez posztolta, aminek a következő a címe:

Soros György és Orbán Viktor kibékülnek, hogy közös erővel virágoztassák fel Magyarországot, amiért jutalmul a Paradicsomba jutnak a Nemzeti konzultáció műtermében.

Soros György és Orbán Viktor kibékülnek, hogy közös erővel virágoztassák fel Magyarországot, amiért jutalmul a…

Közzétette: drMáriás – 2020. június 11., csütörtök

 

A festő kérdései a következők:

1. Ön egyetért azzal, hogy Soros György és Orbán Viktor kibéküljön, s együttműködésben virágoztassa fel Magyarországot?

2. Ön egyetért azzal, hogy békülésük ünnepi ceremóniája valamelyik magyarországi elemi iskolában legyen szeptember elsején, hogy e pozitív példával vegye kezdetét a tanév, ezáltal az a fiatalokra és az egész társadalomra pozitív hatással bírjon?

3. Ön egyetért azzal, hogy meg kell fékezni, hogy a politika túlzott mértékben beavatkozzon a magánszférába és túltengő ideológiai manipulációval elmérgesítse a magyar választópolgárok közötti viszonyt így lehetetlenítve el az együttműködésüket?

4. Ön egyetért azzal, hogy több tudásra, kultúrára, műveltségre, szellemi értékre van szüksége a magyar választópolgároknak és kevesebb butaságra, gagyira, szellemi hulladékra és tudatos hülyítésre, amelyet megannyi fórumon szándékosan zúdítanak rájuk?

5. Ön egyetért azzal, hogy a nemzeti konzultációkra fordított és költött pénz hasznosabb, értelmesebb, humánusabb, segítőbb módon legyen felhasználva?

6. Ön egyetért azzal, hogy jobb Brüsszelhez tartozni, mint Észak-Koreához?

7. Ön egyetért azzal, hogy jót tenne az országnak, ha értékelvű politizálás és döntéshozatal váltaná fel a hűségelvűt?

8. Támogatja-e azt a megoldást, hogy minden magyar állampolgár kapjon az államtól egy-egy millió forintot, amit saját belátása szerint használhatna fel a koronavírus-elleni harcra?

9. Ön szerint lehetséges politizálni ellenségképpel való riogatás nélkül?

10. Támogatja-e Ön, hogy a jövőben a hazánkba való belépést megtagadt migránsoknak kormányunk egy-egy Ákos és Mága Zoltán cédét ajándékozzon, ezzel próbálva erősíteni bennük az érzést, hogy máshol érdemesebb próbálkozniuk?

11. Támogatja-e Ön, hogy az olyan kérdéseket, amelyekre nem kompetens válaszolni, ne tegyék fel?

12. Ön szerint szükséges, hogy a jövőben a nemzeti konzultáció kérdéseinek megfogalmazásában a demokratikus elvek szellemiségében az ország civil szervezetei, de akár néptánccsoportok, sportklubok, polgári körök, vadászegyletek, amatőr űrkutató csoportok, szociális érdekvédelmi szervezetek és más társadalmi képviseletek is részt vehessenek?

13. Ön szerint eljött az ideje annak, hogy végre mindannyian, pártállástól függetlenül emberi élethez méltó lényekként békében éljünk és jól érezzük magunkat?

Kiemelt kép: drMáriás/Facebook

Ajánlott videó

Olvasói sztorik