Belföld

Bosszút állt az őt megkéselő férfin a szabadulása után, most ő lett a vádlott

Garázdaság miatt emelt vádat az Esztergomi Járási Ügyészség azzal a férfival szemben, aki bosszút állt az őt fél évtizeddel ezelőtt megkéselő férfin a szabadulása után.

A 2014 szilveszterén lévő tömegverekedésben a férfi úgy mellkason szúrta a férfit, hogy életveszélyes sérülésekkel kellett kórházba szállítani. A késelőt négy év börtönre ítélték, amelyből tavaly júniusban szabadult.

Az életveszélyes sérülést szenvedő férfi december közepén az otthona közelében lévő egyik parkolóban meglátta a korábbi támadóját, majd odament hozzá és megkérdezte, hogy miért bántotta.

Ezen ismét összevitatkoztak, amelynek során a korábbi áldozat egy alkalommal combon rúgta ellenfelét, aki védekezésül felkapott egy 30 cm hosszú fadarabot. A támadó férfi erre a helyszínről elszaladt, majd egy gázspray-vel visszatért, és lefújta vele az ellenfelét. Az ügyészség garázdaság miatt emelt vádat a korábbi sérelme miatt bosszút álló férfival szemben, azzal, hogy tárgyalás mellőzésével, büntetővégzésben ítéljék pénzbüntetésre.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik