Belföld

Tagadják a rablók, hogy szexre kényszerítették a férfit, szerintük ő is beleegyezett

Tagadja a bűnösségét az a két férfi, akik tavaly ősszel kiraboltak, majd orális szexre kényszerítettek egy férfit Dányon. Megtudtuk, hogy a letartóztatásban lévő 18 éves fiú és a 35 éves bűntársa is tagadta, hogy szexre kényszerítették volna az áldozatot, azt állítják, hogy a férfi beleegyezett az aktusba.

Az elkövetők az interneten ismerkedtek meg a fiatal férfival, majd megbeszéltek vele egy találkozót az egyik gödöllői kocsmába. Ezt követően italoztak, majd mind a hárman elmentek az idősebb férfi dányi otthonába. Megbeszélték, hogy szexelni fognak a lakásban, de a vendégségben lévő férfi egy idő múlva meggondolta magát. A két férfit azonban ez nem érdekelte, és erőszakkal kényszerítették a férfit, majd mikor ellenállt, brutálisan összeverték, és a pénzét, valamint a telefonját követelték. Végül átadta nekik a nála lévő hétezer forintot.

A két férfinak azonban ez nem volt elég, fojtogatni kezdték az áldozatukat, majd egy késsel fenyegetve egy bankautomatához vitték. Miután nem tudott pénzt felvenni, erőszakkal visszakísérték a lakásba, ahol arra kényszerítették, mondja a kamerába azt, hogy pedofil. A felvételt zsarolási eszközként akarták használni, ha a férfi felkeresné a rendőrséget, de azt sem engedték meg neki, hogy elhagyja a lakást. Végül másnap reggel tudott csak megszökni tőlük.

A bántalmazások következtében a férfi orrcsonttörést, bordatörést és koponyaboltozati törést szenvedett.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik