Belföld

Celluxszal ragasztottak Mészárosék kerítésére, rendőrt hívtak rájuk

Stadion helyett parkot címmel hirdette meg Kassai Dániel XVIII. kerület önkormányzati képviselő azt az akciót, melyben arra hívták fel azokat, akik nem értenek egyet az új, Duna-parti atlétikai stadion építésével, hogy négy napon át celluxszal ragasszanak tiltakozó feliratokat az építési terület palánkjára.

Ennek a tevékenységnek ma rendőrök vetettek véget, a biztonsági őr Kassai állítása szerint azt mondta, a vezetőséget zavarták a feliratok, ezért hívták ki őket. A rendőrök felhívták a tiltakozók figyelmét, hogy a kerítés a munkálatokat végző cég tulajdona, ezért ráragasztani rongálásnak minősül.

A rendőri intézkedés egy részéről felvétel készült, melyhez Kassai előbb azt írta a Facebookon, hogy mindenki adatait felírták és rongálás miatt indítanak eljárást ellenük, később azonban frissítette a bejegyzést, eszerint

a rendőrség felülbírálta az álláspontját és nem indítanak eljárást, de kérik hogy legközelebb előre jelezzük nekik, hogy hol, mikor és milyen típusú tiltakozást szervezünk.

Az atlétikai stadion építését előkészítő bontási munkálatokat Mészáros Lőrinc gyerekeinek cége, Fejér-B.Á.L. Zrt. és a Föld-Trans Kft. végzi 4 milliárd forintért.

Mészáros gyerekeinek cége letarolta a fákat, hogy megépülhessen az atlétikai stadion
Alig fog nőni a zöldfelület nagysága a kivitelezés után, pedig még az atlétikai pálya füvét is beleszámíthatják.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik