Belföld

Nem állat, hanem egy 27 éves férfi dézsmálta a baromfiállományt Bagon

Elfogták a rendőrök azt a 27 éves bagi férfit, aki nem a hentestől, hanem inkább a településen élők udvaráról szerezte be magának az ebédlőasztalra szánt sütni és főznivalót. A helyiek életét keserítő férfi egy biciklilopással bukott le végül.

A férfi késő este kóborolt a településen, amikor egy ház udvarára bepillantva észrevett egy melléképületnek támasztott kerékpárt. A következő pillanatban bemászott a portára, megmarkolta a biciklit, egy hanyag mozdulattal átdobta a kerítésen, majd ahogyan befelé úgy távozott kifelé. Felpattant az ötvenezer forintos Mountain bike-ra és elhajtott. Egy órán belül azonban elfogták a rendőrök, a kétkerekűt visszaadták tulajdonosának.

Kihallgatásán elismerte a bringa ellopását, sőt további bűnös cselekedeteiről is vallott. Egy másik bicikli ellopása mellett kiderült az is, hogy  ő volt az, aki már jó ideje dézsmálta a nagyközség baromfiállományát. Elmondása szerint a szárnyasok a családi étkezések alapanyagául szolgáltak. Bűnös beszerzéseinek 21 tyúk, 4 kacsa és egy kakas tulajdonosa látta több tízezer forintos kárát.

A Gödöllői Rendőrkapitányság lopás megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást a letartóztatásban lévő férfi ellen.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik