Belföld

Poloskára panaszkodtak egy budai óvodás ebédjében

A Napi.hu úgy tudja poloskát találtak egy II. kerületi gyerek ebédjében, a panaszt a helyi önkormányzat is megerősítette.

„Van alapja az információnak, sőt konkrétan Őrsi Gergely, a kerület polgármestere vette észre egy teljesítés igazolási laphoz tartozó visszajelzés keretében, hogy néhány helyen kifogások merültek fel az óvodai közétkeztetés minőségével kapcsolatban. Mivel számunkra is kiemelten fontosak a kerületben élő gyerekek, azonnal bekértük az összes teljesítésigazolási lapot és vizsgálatot indítottunk. A vizsgálat tényét jeleztük a szolgáltató felé is. Visszamenőleg bekérettük a szolgáltatóval kapcsolatos információkat és visszajelzéseket, jelenleg ezek elemzése tart, a vizsgálati szakaszában vagyunk. Ezután a szolgáltatást igénybe vevők bevonásával hozzuk meg azt az intézkedést, hogy a lehető legmagasabb színvonalú közétkeztetést biztosíthassuk” – mondta a lapnak Varga-Nagy Eszter, a kerület sajtófőnöke, azt azonban nem árulták el, melyik intézményben történt az eset.

A kerület közétkeztését a közbeszerzések gyakori nyertese, a Hungast Zrt. látja el.

Saját menzás cégét tette tönkre Szekszárd, hogy fideszes kézbe kerüljön az iskolai étkeztetés
A fideszes Bánki Erikkel hírbe hozott cégcsoport kapta meg a város közoktatási intézményeit, és ezzel elvette a forgalmat az önkormányzat cége elől.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik