Belföld

Új kapcsolata miatt végzett várandós élettársával a dombrádi gyilkos

Elrendelte a Nyíregyházi Járásbíróság nyomozási bírója annak a férfinak a letartóztatást, aki pénteken halálra verte a várandós párját Dombrádon.

L. Csaba péntek délután összeveszett a párjával a nő új kapcsolata miatt. Ennek során férfi ököllel és tenyérrel is többször arcon ütötte a nőt. Az egyik ütést követően a fiatal nő úgy esett el, hogy a fejét beverte az ágy sarkába. A férfi ezt követően több bordáját is eltörte a vérző fejű asszonynak.

A férfi a súlyos állapotban lévő nőt a házban magára hagyta, s egy ismerősét értesítve elmenekült. A helyszínre érkező hölgy értesítette a mentőket, de már nem lehetett megmenteni az életét. Az egyik rokonánál bujkáló L. Csabát két nappal később fogták el Dombrádon.

A férfi beismerte a bűnösségét a kihallgatása során, tettét pedig féltékenységgel magyarázta. Kiderült, hogy a férfit februárban felfüggesztett börtönre ítélték lopás miatt. Az ügyben eljáró nyomozási bíró szerint fennáll a veszélye, hogy a szabadlábra helyezése esetén újra megszökne a hatóságok elől, megnehezítené a bizonyítást, vagy újabb bűncselekményt követne el, ezért elrendelte letartóztatását.

L. Csaba és védője fellebbezett a végzés ellen, így az nem végleges.

"Sokkal jobb, hogy nem mi kaptuk el Csabát" – mondta a Dombrádon megölt kismama testvére
Egy éven belül a mások gyermekét veszítette el a megölt lány édesanyja.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik