Belföld

“Sokkal jobb, hogy nem mi kaptuk el Csabát” – mondta a Dombrádon megölt kismama testvére

Egy éven belül a második gyermekét veszítette el az az anyuka, akinek a 24 éves várandós lányát pár nappal ezelőtt halálra verték Dombrádon. A megölt Nóra bátyja ugyanis tavaly halt meg súlyos szívbetegségben. Az anyuka a Borsnak beszélt az egyik lányával a megölt kismama megpróbáltatásairól.

Próbáltunk neki segíteni, de tehetetlenek voltunk. Az a gazember többször is bántalmazta. A lányomat rábeszéltük, hogy feljelentést tegyen, de Csaba mindig rábírta, hogy vonja vissza. Egyértelmű, hogy a lányom rettegett a párjától

– magyarázta az asszony.

A megölt nő testvére szerint sokkal jobban járt a gyilkossággal vádolt L. Csaba, hogy a rendőrök találták meg az egyik rokonánál bujkálót, helyettük.

Végre oda került, ahová való! A rácsok mögött van a helye, remélem ott is marad élete végéig! Mi ezek után sem szeretnénk vele találkozni, a szemébe sem szeretnénk nézni, mert ha ez bekövetkezne, ott nagyon nagy bajok történnének! Sokkal jobban járt, hogy a rendőrök találták meg helyettünk

– mondta a lapnak az áldozat lánytestvére.

L. Csabát halált okozó testi sértéssel gyanúsították meg az elfogása után. A férfi beismerte tettét, amit elmondása szerint féltékenységből követett el.

Beismerte tettét az élettársa megölésével gyanúsított dombrádi férfi – videó
A 23 éves férfi elmondta, hogy miért végzett a többgyermekes anyukával. Fotókkal.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik