Belföld

Megtagadta a vallomást az érdi baseball csapathoz betörő férfi

Betörtek pár nappal ezelőtt abba az érdi raktárba, ahol baseballosok és a softballosok tároltak különböző sportfelszereléseket. Az elkövetők több mint 1 millió 170 ezer forint értékben vittek el különböző pálya-karbantartási eszközöket és szerszámokat, melyek az egyesület elnökének tulajdonát képezik. A rendőrség a gyanúsított egyik társának a lakásán megtalálta, és lefoglalta a lopott holmi egy részét.

A büntetett előéletű gyanúsított ellen jelenleg is több büntetőeljárás van folyamatban. A férfi bejelentett lakóhellyel, munkahellyel, jövedelemmel nem rendelkezik, emiatt megalapozottan feltehető, hogy szabadlábon hagyása esetén hasonló bűncselekményekből tartaná fenn magát. De attól is tartani lehet, hogy megszökne, vagy elrejtőzne a hatóság elől.

Nisóczi József Levente, a Pest Megyei Főügyészség szóvivője megkeresésünkre azt közölte, hogy a férfi nem tett vallomást a kihallgatása során. A Budakörnyéki Járásbíróság nyomozási bírója egyetértett az ügyészség indítványával és letartóztatta a férfit.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik