Belföld

Letolta a gatyáját, majd karóval támadt a rivális családra a barátaival

Csoportosan felfegyverkezve elkövetett garázdaság és más bűncselekmény miatt emelt vádat Kaposvári Járási Ügyészség egy fiatalkorú lány és két társa ellen, akik karókkal támadtak decemberben a velük haragos viszonyban álló család tagjaira Ötvöskónyiban.

A támadók szélesebb családi körben italoztak az egyikük élettársának az otthonában, miközben hangosan hallgatták a zenét. A társaság tagjai közül többen leittasodtak, majd a szintén ittas két férfi vádlott fiatalkorú társukkal együtt kiment az utcára.

A többszörösen büntetett előéletű férfi az úttesten letolta nadrágját és nemi szervét mutogatva obszcén kifejezéseket kiabált haragosának, aki a szemközti házban tartózkodott. A szomszéd odament a hangoskodókhoz és haza akarta küldeni őket, azonban mindhárman rá támadtak, karóval, léccel és kézzel ütötték. Ekkor fia segítségére sietett anyja és sógornője, akiket szintén bántalmaztak.

Az idősebb nő bal szemöldöke felett sérült meg, amikor az egyik férfi egy zenedobozzal megütötte, míg a fiatalabbnak az arcán keletkezett sérülése. Az utcán többen is látták az esetet, a rendőrséget végül a megvert férfi értesítette egy kölcsönkért telefonról.

Az ügyészség három év börtönt kért a más ügy miatt börtönben lévő férfire, fiatalkorú társával szemben próbára bocsátást, míg harmadik társukkal szemben végrehajtásában felfüggesztett börtönt indítványozott.

Fotó: rendőrség

Ajánlott videó

Olvasói sztorik