Belföld

A nagymama leszidta a szót nem fogadó unokáját, ezért a lánya lelökte az idős nőt a lépcsőn

Évek óta erőszakosan viselkedett idős, 75 év feletti anyjával egy nő, előfordult, hogy bántalmazta is. Május 17-én is ez történt.

Az idős asszony unokájával játszott, a kislány nem fogadott szót neki, ezért a nagymama leszidta az unokáját és egyszer rácsapott a kezére. A kislány elmondta ezt az anyjának, aki emiatt – fogalmaz a Pest megyei főügyészség – felindult állapotba került.

A nő kiabálni kezdett a 75 évesnél idősebb anyjával, és lelökte a betonból és kerámialapokból készült lépcsőn. Az idős asszony arcán, koponyáján és kezén több csont eltört.

A nyomozó hatóság a bűncselekmény elhárítására idős koránál fogva korlátozottan képes személy sérelmére elkövetett súlyos testi sértés bűntette és kapcsolati erőszak bűntette miatt hallgatta ki gyanúsítottként a sértett lányát. Indítványozták az elkövető letartóztatását, mert megalapozottan feltehető, hogy szabadlábon hagyása esetén tanúk befolyásolásával megnehezítené a bizonyítást, illetve félő, hogy újra bűncselekményt követne el.

Nisóczi József Levente, a Pest Megyei Főügyészség szóvivője megkeresésünkre közölte, hogy a súlyos testi sértéssel gyanúsított nő tagadja a bűnösségét.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik