Belföld

Beszámítható a férjét szíven szúró tokodi nő

Beszámítható az eddig elkészült szakvélemények alapján az a tokodi asszony, aki április közepén szíven szúrta az élettársát  – tudta meg a 24.hu. A letartóztatásban lévő nő részleges beismerő vallomást tett a folytatólagos gyanúsítotti kihallgatása során.

Az ittas nő április 19-én, 17 óra körül, lakóhelyükön előzetes szóváltás után egy 8,5 centiméter pengéjű késsel szívtájékon szúrta a szintén ittas férjét. A férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a szakszerű orvosi ellátás ellenére a helyszínen meghalt.

Az emberöléssel gyanúsított asszonynak már nem ez volt ez első ilyen jellegű bűncselekménye: 2006-ban is büntetőeljárás folyt ellene súlyos testi sértés kísérlete miatt, akkor az egyik fiát szúrta több alkalommal is mellkason.

Mivel a gyilkossággal gyanúsított nőnek a napokban jár le a 30 napos letartóztatása, ezért a Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség indítványozta a kényszerintézkedés további három hónappal történő meghosszabbítását. Továbbra is fennáll ugyanis a veszélye annak, hogy a nő szabadlábra kerülése esetén újabb szabadságvesztéssel büntetendő bűncselekményt követne el.

Fotó: rendőrség

Ajánlott videó

Olvasói sztorik