Belföld

1 000 000 forintot ér a pécsi bankrabló

A rendőrség a nyomravezető személyét bizalmasan kezeli. A pénz nettó.

Egymillió forint nyomravezetői díjat kap, aki segít elfogni a pécsi bankrablót. A férfi május 12-én délután ment be a Komlói úton egy pénzintézetbe, ahol az eddigi adatok szerint korábban is járt. Akkor is feltehetően azt a ruhát viselte, mint amikor fegyverrel kezében kirabolta a bankot, írta a police.hu.

A korábbi felvételen az is látszik, hogy egy sötétkék póló volt rajta, amelyen valószínűleg egy „Jordan” felirat szerepelt. A nyomozók megállapították, mindkétszer feltehetően egy sötétszürke vagy sötétbarna túracipőt viselt.

Videón a pécsi fegyveres bankrablás
Több millió forinttal távozott az elkövető. Ezt lehet tudni a hidegvérű rablóról.

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője nettó 1 000 000 forint nyomravezetői díjat tűzött ki. A pénz annak fizethető ki, aki olyan pontos adatokkal rendelkezik, amelyek segítségével a bankrabló azonosítható, bűnösségére a gyanú megalapozottá válik. Ha kell, a tanú védelméről gondoskodnak, a nyomravezető személyét bizalmasan kezelik.

Aki a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, tegyen bejelentést a police.hu oldalon megadott elérhetőségek valamelyikén.

Kiemelt kép: police.hu
 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik